החלפת מפרק הלסת

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

20/11/2015 | 18:35 | מאת: עמית

שלום רב, רציתי לשאול, אתה יודע אם קיים בארץ ניתוח להחלפת מפרק הלסת? (TMJ replacement) אני יודעת שהניתוח כן מתבצע בחו"ל אבל הבנתי שלא בארץ.

24/11/2015 | 05:54 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, לצערי, כיום מתאפשר לי לבצע ניתוח להחלפת מפרקי הלסת רק באופן פרטי , בעיקר מסיבה מנהלית. אני פועל להסדרת נושא חשוב זה מול קופות החולים ומשרד הבריאות, על מנת שהניתוח יהיה מוכר ממש כמו החלפת מפרק הברך או הירך. עד היום ביצענו את הניתוח בישראל רק פעמיים, בבילינסון ופעם אחת בהדסה. לפרטים נוספים ניתן לפנות אלי ישירות דרך האתר. דר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה