גם אחרי שנרגעה הסערה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

13/07/2015 | 21:10 | מאת: הייתי שאננה

בת 30, ברקע מנשך עמוק. הייתה דלקת חניכיים עד שטופלה באנטיביוטיקה, ובאותו זמן גם דלקת חזקה במפרק הלסת שטופלה באתופן ועכשיו פיזיותרפיה ועוד. במנשך קשה לטפל. הבעיה שלי עכשיו היא שבעקבות הדלקות נוצרה נפיחות באיזו רקמה או משהו שנראה כמו וריד נפוח, בחך שליד החניכיים העליונות בדיוק איפה שהמנשך שלי נסגר. לכן חודש אחרי כל הבלאגן אני עדיין לא יכולה ללעוס או לסגור את הפה. סד לילה רק מחמיר את הכאבים. האם אפשר לטפל ספציפית באותה רקמה? נגיד להיפטר ממנה או להרגיע את הנפיחות?

26/07/2015 | 06:14 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, הפתרון האמיתי והיסודי למכלול הבעיות (מנשך עמוק, הפרעות במפרק הלסת ובעיות החניכיים) הוא טיפול בבעיה הבסיסית של המנשך העמוק. את מוזמנת להגיע עם סט צילומים אורתודונטיים עדכניים על מנת שנוכל לדון באפשרויות לפתור את כל הבעיות הללו לצמיתות. דר אלון Dr-Allon.net

מנהל פורום אורתוגנטיה