שתלים לרקות...

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

02/07/2015 | 10:27 | מאת: אלעל

שלום דר... מבנה הפנים שלי הופך למעט צר יותר באיזור הרקה השמאלית (ומעט פחות ברקה הימנית). הדבר גורם לי לחוסר ביטחון מבחינה אסטתית. המצב אינו "חמור" ורוב האנשים לא ישימו לב לכך אבל אני שם לב לכך וזה מפריע לי ולאיזון ההרמוני של פניי. האם אתה מבצע ניתוחים בהם אתה משתליםפ שתלי סיליקון (מותאמים אישית) לאיזור הרקות? אם לא...האם אתה מכיר פלסטיקאי שכן עושה זאת בארץ? תודה

06/07/2015 | 06:26 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב. מנסיוני, שתלים מותאמים אישית הוא תחום שצומח במהירות בשל דרישה אסתטית הולכת וגוברת. היתרון הגדול הוא בהשגת תוצאה מדוייקת בעיקר במקרים של א-סימטריה בפנים. אתה מוזמן להגיע לבדיקה כדי לקבוע האם זהו פתרון מתאים עבורך. בברכה, דר אלון www.Dr-Allon.net

מנהל פורום אורתוגנטיה