ניתוח הקטנת סנטר

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

27/06/2015 | 11:06 | מאת: שרון

שלום דר' אלון.... שמעתי עליך רק דברים טובים הן מבחינה מקצועית והן מבחינה אישית. אני זכר בן 40 וכל חיי הייתה לי בעיה (דמי-פסיכולוגית) עם הסנטר שלי. כל חיי חלמתי לתקן אותו אבל פחדתי לעשות זאת בחו"ל ולא מצאתי בארץ רופא שאני יוכל לסמוך על המומחיות שלו בנושא. אני הבנתי שאתה מתמחה בנושאים הללו ואני מאד מאד מעוניין להקטין מעט את הסנטר המעט מחודד שלי בכדי להקנות לו מראה פחות מחודד ויותר "מלבני". אני משער שאצטרך גם שיוף של הסנטר וגם השתלת שתל. האם אתה מבצע הליך שכזה ואם כן איך אוכל להגיע לפגישת ייעוץ במרפאה ומעבר לכך מה מחיר הייעוץ? תודה רבה לך דר. שרון ארגוב.

27/06/2015 | 19:21 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום שרון. אני אכן מבצע ניתוחי סנטר, כולל גניופלסטי (עיצוב הסנטר) ושימוש בשתלים מותאמים אישית. ניתוחים אלה מבוצעים רק באופן פרטי באסותא או במדיקל סנטר. תוכל לפנות למרפאתי באסותא לייעוץ. את כל הפרטים תוכל למצוא באתר Dr-Allon.net. בהצלחה ! דר אלון

28/06/2015 | 13:20 | מאת: שרון

מנהל פורום אורתוגנטיה