בדיקה לאיתור פגיעה בעצב

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

07/06/2015 | 21:25 | מאת: לוטפי

האם קיימת בדיקה רנטגן למשל לאיתור פגיעה בעצבים לאחר ניתוח אורטוגנתי

09/06/2015 | 14:09 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, כאשר הניתוח מבוצע בצורה נכונה, פגיעה בלתי הפיכה בעצבים לאחר ניתוח אורתוגנטי היא נדירה. עם זאת, יתכנו מקרים שבהם ישנה פגיעה תחושתית קלה וזמנית, עד חצי שנה, בעיקר בשפה התחתונה. אם הפגיעה היא מלאה (כלומר: חוסר תחושה מוחלט באיזור מסויים) יש מקום לחשוד בפגיעה בלתי הפיכה בעצב. במקרה זה כדאי להגיע אלינו לבדיקה, כדי שנשקול התערבות מיקרו-כירורגית לתיקון הנזק. יש יתרון רב לבצע התערבות כזאת עד 3-6חודשים ממועד הפגיעה בעצב, כדי למנוע התנוונות ולריאנית. בברכה דר אלון Dr-Allon.net

14/06/2015 | 01:36 | מאת: לוטפי

לאן לקבוע תור ?למרפאת בילנסון

מנהל פורום אורתוגנטיה