ניתוח סנטר

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

16/04/2015 | 09:28 | מאת: אורן

אני רואה שיש לי נסיגה בינונית של הסנטר בהנחה שהסאתטיקה חשובה לי לדעתך אני מועמד לניתוח סנטר אסתטתי גניופלסטי ? המורפא הזה שנעשה לי באינטרנט הוא ריאלי או שזה תוצאה מוגזמת ? (שמאל תמונה ימין הדמייה) http://image.forumcommunity.it/9/6/6/3/0/8/4/1429103144.jpg

18/04/2015 | 21:13 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום אורן. על פי התמונה אני מתרשם שאתה צודק. כדי לקבוע מהו סוג הניתוח הדרוש צריך לראות צילום צפלומטרי. ככל הנראה אתה זקוק לקידום של הלסת התחתונה כולה (עם השיניים) ולא רק של הסנטר. תוכל לקרוא על כך באתר Dr-Allon.net בעמוד פנים מסוג 2. בברכה, דר אלון Dr-Allon.net

19/04/2015 | 16:37 | מאת: אורן

בהנחה שאתה צודק (שזה גם מה שאמרו לי שנתתי תמונות מלאות למורפא שנעשה לי ) מה שם הניתוח (באנלית) שכולל את השיניים ? (MMA?)

מנהל פורום אורתוגנטיה