כאב בלסת בצד שמאל בסגירת פה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

08/02/2015 | 13:05 | מאת: דוד

דר אלון: כבר שבועיים אני לא מסוגל לסגור את הפה עד הסוף, כך שהשיניים בצד שמאל כבר לא נוגעות. אין לי "קליקים" ואני כן יכול לפתוח את הפה עד הסוף. הרופא שיניים שלי אמר שאולי יש לי- Posterior Disc Displacement of the TMJ אתה יודע מה זה ומה הטיפול? תודה!

10/02/2015 | 04:37 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

10/02/2015 | 04:44 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום דוד ישנם מספר גורמים אפשריים למצב שציינת. ביניהם גם שינוי במרכיב הגרמי או הסחוסי במפרק וגם שינוי בעמדת הדיסק ביחס לשאר חלקי המפרק. גם חבלות והצטברות נוזלים בחלל המפרק עלולים לגרום לכך, כמו גם מחלות אגירה שונות ומחלקות פרקים שזה יכול להיות הביטוי הראשוני להן. ראשית עליך לעבור בדיקה ולאחר מכן יהיה צורך בהדמיה הרלווננטית : CT / MRI. תוכל לקרוא על הנושא בהרחבה באתר www.Dr-Allon.net. בברכה דר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה