חיך גבוה ולסת

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

30/04/2013 | 15:56 | מאת: אני

שלום, אני נמצא בטיפול של יישור שיניים כבר כמה שנים, הטיפול בעיקרון הסתיים. אך, האורטודנטית לא מצליחה לסגור צד אחד של המנשך, נשאר רווח בין השיניים העליונות לתחתונות. בנוסף, החיך שלי גבוה מהרגיל. יש לי כמה שאלות- 1. מה יכול לגרום צד אחד של המנשך שלא נסגר כראוי? ואיך ניתן לטפל? 2. האם אפשר בגיל 18 לטפל בחיך גבוה, ולהחזיר אותו לגובה נורמלי? מה גורם חיך גבוה ומהן החסרונות שלו? אשמח לתשובות מפורטות , תודה רבה !

30/05/2013 | 11:51 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, הטיפול בבעיה הוא אורתודונטי עד גיל ודרגת חומרה מסויימות ומעבר לכך משולב אורתו-כירורגי. כדי לקבל תשובה מותאמת עבורך תצטרך להגיע עם הצילומים לבדיקה. ד"ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה