אנקלוזיס בTMJ ילד בן 3.5- המשך

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

10/04/2013 | 20:42 | מאת: לין

שלום ! תודה על התשובה . בינתיים התקבלו תוצאות MRI בהרדמה , אשמח אם תוכל להגיד מה זה אומר ומה עושים במקרים כאלה . ברור לי שלא ניתן לאבחן דרך המסך , אך בכל זאת אשמח להסבר [ התור שלנו בעוד חודשיים .... ]. דפורמציה של ראש המדיבולה השמאלי עם השטחה של קונדיל, פוסה מנדיבולרית רדודה .עיבוי והאדרה של סינוביום. קיצור הרמוס השמאלי ורטוציה של לסת התחתונה .שינויים קורטיקליים באספקט פוסט לטרלי ללא ציסטות וארוזיות . אין עודף נוזל ,ללא בצקת, אין לזהות מבנה של דיסק ארטיקולרי בנפרד . תודה ענקית

25/04/2013 | 15:59 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום לין, לא אוכל לסייע לך מבלי לראות את ההדמיה עצמה. תנסי לקבוע תור לבדיקה בבילינסון.

מנהל פורום אורתוגנטיה