כאב בלסת

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

21/07/2011 | 13:29 | מאת: חנה

שלום אני בת 28 ומזה כשבועיים יש לי כאב עמוק וחזק בזמן לעיסה בעיקר בצד שמאל ורק בלעיסה עמוקה עם השיניים התוחנות. הכאב התגבר ועבר לי גם לאוזן... פניתי למיון ובמחלקת פה ולסת אמרו שיש לי דלקת בפרקי הלסת ואין פתרון חוץ מסד לילה. האם זה בפתרון היחיד? אולי יש לבדוק בעיה בעצב שבאזור. למה בגילי אני צריכה סד? איכות החיים נפגעה לי ואני מסוגלת לאכול רק דברים רכים... אבקש את עזרתך בנושא

21/07/2011 | 19:32 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום חנה. זה איננו הפורום המתאים לשאלתך, אך אשמח לסייע אם תפני למחלקה לכירורגיית הפה והלסתות במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) לבדיקה עם צילום פנורמי עדכני.

מנהל פורום אורתוגנטיה