לחי שהצטמקה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

27/03/2012 | 12:32 | מאת: אליזבט

שלום, אני בת 63 ולפני כחמישה חודשים שמתי לב שהלחי השמאלית שלי הצטמקה לעומת הלחי הימנית.(בלסת הימנית העליונה עברתי באותו זמן הרמת סינוס והשתלת עצם פלוס 3 שתלים-הרופא השיניים אומר שאין לזה קשר)רציתי לדעת האם יש מצב שבעקבות גילי המבוגר הצטמקה לה לחי אחת בלבד (האם יש אוסיטאופורוזיס בפנים

03/04/2012 | 21:48 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום אליזבט, לא ניתן להבין מתיאורך אם מדובר בירידה בנפח הרקמה הקשה (עצם, שיניים) או רקמה רכה. בכל מקרה האבחנה והטיפול שונים. עלייך לפנות לבדיקה של מנתח פה ולסתות, שיפנה אותך לביצוע הדמיה מתאימה. חג שמח, ד?ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה