לרופא פה ולסת

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

02/02/2012 | 15:41 | מאת: אורחת

הייתי אצל רופא מומחה של פה ולסת והוא אמר שקליקים בלסת זה מצב בלתי הפיך. ואין פתרון לכך. הרופא פה ולסת אמר: " הכוונה היא למפרק הלסת - temporo mandibular joint שהדיסק הקיים בין עצמות המפרק גורם לקליקים. קליקים בלסת נובעים משינוי מסוים במצב הסחוס המפריד בין העמצות בפרק. אין פרוצדורה לתיקון המצב הזה. אין פיתרון לבעיה האקוסטית , אין פתרון. לצערי - זה רק מחמיר עם השנים.יהיה לך הדרדרות המצב עם השנים. הקליקים בפרקי הלסת לא יעברו, הם לא יעלמו, ואין דרך להפסיק אותם, לצערי". מה אתה מציע לי לעשות?

10/02/2012 | 07:46 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, כפי שכבר המלצתי בעבר לך ולאורחים אחרים בפורום : יש לפנות לבדיקה וטיפול רפואי. אם הטיפול או האבחנה שקיבלת ע?יי רא מסוים איננה נראית לך מספקת, את יכולה וצריכה לפנות לקבלת חו?ד שניה. הפורום איננו תחליף לכך. בברכה, ד?ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה