ביצוע ניתוח אורתוגנטי אחרי עקירה בשביל גשר, אפשרי?

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

22/11/2020 | 08:02 | מאת: אני

שלום, יש לי אסימטריה בפנים, בעצמות הלחיים והלסת התחתונה יש צמיחת יתר של צד אחד, העצם בצד צד השני דקה יותר, הסנטר נוטה הצידה וגם בשיניים של לסת עליונה צד אחד ארוך יותר מהצד השני, אפילו עצם ארובת העין בצד אחד פתוחה יותר. הייתה לי בליטה ממש גדולה בשניים שטופלה ע"י גשר בנעורים, בוצעה עקירה של שתי שניים ודחיפה פנימה. עכשיו השניים בשתי הלסתות יושבות צמודות, אך הצדדים עוד עקומים... נאמר לי שתהיה בעיה לטפל במצב האסימטרי בגלל העקירה, ושינסו לעשות מה שאפשר...הם לא פרטו. הדבר מאוד בולט ומפריע לי, ומוגדר כהפרעה תפקודית קשה לפי הסטנדרטים...לדעתך ד"ר, יש מה לעשות? תודה רבה מראש.

היי, אני סבור שיש מה לעשות. אני מציע לקבוע תור לבדיקה אצל ד"ר נועה סדן, מומחית ליישור שיניים ולסתות במרפאתנו 039376666. היא תבדוק אותך ותסביר מה אפשר לעשות. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה