לחץ בלסת וקליקים בעת פתיחת הפה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

03/11/2020 | 16:53 | מאת: שון

יש לי כמו לחץ כזה בלסת וקליקים בעת פתיחת הפה ואולי קצת נפיחות , אני חושב שזה אחרי העקירות של שיני הבינה שעשיתי לא בטוח , הייתי אצל הרופא בכללית והוא אמר לי שהפתרון היחיד זה סד ולא כדאי לעשות דרך כללית כי הם עושים סד רק לשיניים העליונות וזה בכלל לא עוזר לבעיה שלי וכללית לא מבינים את זה ( ככה היא אמרה) האם זה נכון? סד רק ללסת העליונה לא תפתור לי את הבעיה ? כדאי לי לפנות לרופא פרטי?

היי, אני לא מסכים אם מה שכתבת. סד סגרי יכול להיות יעיל בטיפול בכאבים ו/או תחושות של לחץ במפרקי הלסת ב+/- 70-80% מהמקרים. אין הוכחה שסד עליון יותר או פחות טוב מסד תחתון. במרפאה, אנו יכולים להציע סד רך או סד קשיח, סד עליון או סד תחתון. אני ממליץ לך לקבוע תור לבדיקה - ד"ר ענית גביש עושה את כל הסדים אצלנו. 039376666 בהצלחה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה