אחרי ניתוח בtmg לאחר פריקות בלסת

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

21/09/2020 | 00:39 | מאת: גלי

אני סובלת מבעיה במפרק הלסת tmg עשיתי שני ניתוחים לתיקון הבעיה, לפני כשלושה שבועות עשיתי ניתוח, ביממה האחרונה הרגשתי כמין תזוזה בתוך המפרק עם כאב חד, לא יכולתי לאכול כלום במשך 24 שעות, היה לי קושי להתרומם ממקום נמוך בשל התזוזה, הכאב נרגע במעט אך עדיין יש לי כאב חזק וקושי לסגור את הפה עד הסוף, רציתי לשאול האם זה תקין?? יש לציין כי אין שינוי חיצוני, אשמח לתשובה למייל שלי, תודה מראש

היי, לא ראיתי פרטים של המייל שלך. היה עוזר לציין איזה ניתוח בוצע אבל בשבועות הראשונים לאחר ניתוחי מפרק, מומלץ לא לפתוח פה גדול כדי לתת לרקמות הרכות סביב למפרק להחלים ללא טראומה / מתיחה. כמו כן, תנועות עדינות במפרק יכולים להרגיש מוזר בהתחלה ואך גורם לכאבים. ממליץ לצור קשר עם הרופא המנתח ולשאול אם נדרש ביקורת. רפואה שלמה, ד"ר גילמן

27/09/2020 | 00:14 | מאת: גלי

דבר ראשון ממש תודה!!, באמת לא הצלחתי להשיג את המנתח אבל אנסה שוב, עשיתי שני ניתוחים של אנקטומי, שנה טובה!!

מנהל פורום אורתוגנטיה