סבסוד הניתוח כללית פלטינום

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

17/08/2020 | 10:51 | מאת: אור

שלום ד"ר גילמן, אני מבוטל של כללית פלטינום. קבעתי תור המשך איתך הנוגע לכך שאני צריך לבצע ניתוח אורתוגנטי פרופיל קלאס 3, לסת עליונה רטרוגנטית ותחתונה פרוגנטית ועוד מספר עניינים. רציתי לשאול לפני שאני ממשיך את כל התהליך האם זה מסובסד ע"י קופת החולים/בית החולים? אני חושש להתקדם בכל ההליך ואז לגלות שהמחיר הוא כמו ניתוח פרטי תודה רבה

אור שלום! יש הגדרות של "חומרת מצב אורתוכירורגי" לפי משרד הבריאות - רק מתבים שמוגדרים כ"הפרעה תפקודית קשה" זכאי לטיפול במסגרת בית חולים ציבורי. אבל... כל מי שזכאי לטיפול מקבל כל הטיפול בטפסי 17 - גם את הניתוח וגם (אם צריך) טיפול אורתודונטי מכין. אז אין עלויות כמו בפרטי - או שאי אפשר לטפל בכלל או שזה בסבסוד מלא. ואת זה, אני אעזור לך לבדוק לפני שאת מתחילה טיפול. אשמח להיפגש, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה