נעילת לסת / כאבים בחיבור בין הלסת לאוזן

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

27/07/2020 | 10:27 | מאת: שי

בשנה האחרונה אני סובל מכאבים בעת פתיחה/סגירה של הפה. במידה ואני משאיר את הפה פתוח מעל חצי דקה/דקה הלסת ננעלת, תחושה שמלווה בכאבים חזקים שלאחר כמה דק' בד"כ משתחררת. בנוסף, בחודש האחרון אני מרגיש כאבים בצד ימין בחיבור בין הלסת לאוזן ימין בכל תנועה של הלסת, כולל אכילה. לפני כחצי שנה הייתי אצל רופא פה ולסת שלא זיהה בעיה. (אז עוד לא היו כאבים בחיבור בין הלסת לאוזן)

ממליץ לקבוע תור לד"ר ענת גביש במרפאת פה ולסת בבילינסון. 039376666. יש לה מרפאה לטיפול לא כירורגי בבעיות הקשורות למפרק הלסת ושרירי לעיסה.

מנהל פורום אורתוגנטיה