קליקים בלסת בשבועיים האחרונים

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

25/06/2020 | 20:46 | מאת: שני

שלום רב מזה כשבועיים יש קליקים בלסת הדבר מאוד מדאיג אותי ביצעתי סיטי טרם נתנה תשובה שאלתי היא כזו במידה ויש תזוזה בדיסק שגורם לכך האם הא מצב הפיך או שאחיה לנצח עם קליקים זה נורא מטריד ואם כן יהיה שיפור תוך כמה זמן לערך אם בכלל תודה רבה

שני שלום, השאלה שלך לא קשורה לנושא של הפורום. אני ממליץ לך לקבוע תור לד"ר ענת גביש במרפאה שלנו דרך זימון תורים. היא מטפלת בהרבה בעיות של מפרק הלסת וקרוב לוודאי תוכל לעזור לך. במרבית המקרים, אפשר לעזור. ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה