תרסיס לחלל הפה נגד יובש בפה?

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

24/06/2020 | 12:24 | מאת: בני

האם ניתן לפתור בעיית יובש בפה ע"י תרסיס לחלל הפה, כאשר תחליפי רוק לא פתרו את הבעיה, ולא אובחנה בעיה ברקמות הפה?

היי, השאלה לא מתאימה לפורום הזה. מומלץ להפנות את השלאה לפורום בלוטות רוק או לפנות למומחה לרפואת הפה. בברכה, דר גילמן

27/06/2020 | 19:45 | מאת: בני

תשובתך אינה ברורה. האם פורום זה אינו פורום רפואת פה? הרי כתוב שפורום זה הוא רפואת פה! בנוסף, בפורום בלוטות רוק התשובה היא להשתמש בתחליף רוק - דבר זה כבר עשיתי, ללא הועיל. בני

מנהל פורום אורתוגנטיה