zygomatic sandwich osteotomy

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

20/06/2020 | 21:29 | מאת: ל'

שלום, האם זה ניתוח שעושים בארץ? מה דעתך עליו? ניסיתי למצוא יותר מידע באינטרנט אבל המאמרים היו בתחילת שנות האלפיים ואין הרבה תמונות. בת 29, אין לי דפורמציה כלשהי בלסתות, עברתי יישור שניים במשך 4 שנים בתור מתבגרת והסגר שלי שלי תקין. בכל זאת, משהו אינו תקין בפרופורציות בפנים. הלחיים שלי נראות וגם מרגישות שטוחות במגע. העניים שלי שקועות וכהות ונראה שאין בסיס שיחזיק את העור והשומן. בתור ילדה היו לי המון בעיות א.א.ג ונשמתי מהאף. כיום כבר לא. אם נשים בצד שתלי סיליקון והזרקות, האם זה ניתוח בטוח ויעיל לשיפור מבנה עצמות לחיים? תודה

20/06/2020 | 21:30 | מאת: ל'

(טעות הקלדה) נשמתי מהפה* כיום אני נושמת מהאף

שלום ל', ממה שהבנתי, יש תת- התפתחות / שקיעה של כל מרכז הפנים, לחיים & חלק תחתון של ארובות העיניים. sandwich osteotomy ככל הנראה לא יספיק לתקן את הבעיה במרכז הפנים, רק בצדדים. ייתכן שמשתל יכול לתת תוצאות יותר טובות. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה