ממצע בבדיקת סי טי אודה לתשובה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

18/06/2020 | 21:05 | מאת: ענת

לאורך 15 השנים האחרונות בוצעו לי שתלים כמעט בכל הפה.בלסת התחתונה משמאל ה שתלים לא נקלטו תחילה ונעשה נסיון נוסף.מאז אני סובלת כל הזמן מדלקות עד למצב של חוסר נוחות בלסת שמוקרן לאוזן. ביצעתי סי טי והרי התוצאות 1. נגע רדיו אופקי משמאל 1 ממ במרווח הבין לסתי 2. בראש המנדיבולה השמאלית מאחור נראה מוקד קטן גרמי סמיך יותר.ללא דפורמציה של העצם עצמה.בבדיקה זו המרווח התוך פרקי שמאל נראה מעט רחב יותר מהימני. הרופא שביצע את ההשתלות אומר שזה לא בעיה שלו ושלח אותי לרופא אאג. רופא א.א.ג אמר לחזור לרופא שיניים. אני לא יודעת מה לעשות סובלת כל הזמן וגם מרגישה דפיקות חזקות בראש כל הזמן ללא כאבי ראש. אודה לכם אם תעזרו לי בעצה

שלום ענת, אני מציע לך לקבוע תור לבדיקה וייעוץ במפראתנו אצל פרופ' גבי צ'אושו. ניתן לקבוע את התור דרך זימון תורים 039376666 בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה