ניתוחים לסת קוסמטיים

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

18/04/2020 | 15:55 | מאת: שחר

ברצוני לדעת האם בישראל יש מרחיב לסת עליונה בשם mse-Maxillary Skeletal Expander, המרחיב לא רק את הלסת העליונה אלא כמה את המקסילה וכמובן האם קיים בארץ msdo או sfot להרחיב את הלסת התחתונה בנוסף לכך הייתי רוצה לדעת אם יש ניתוח mlf3 -modified lefort 3. אשר שונה בצורה דרסטית מ lefort 3 רגילה, כי הוא דחוף רק את האזור המלארי- malar קדימה ולא את כל שאר המקסילה

שחר שלום, באופן עקרוני - כן. לגבי הרחבה של הלסתות- עליונה ותחתונה באמצעות דיסטרקציה, כן. השאלה במסגרת רפואה ציבורית היא מה האינדיקציה לניתוח מזוג זה והאם הקופה יממן ניתוח מסוג זה. לגבי lefort 3,יש כמה סוגים שונים לצורך קידום/הבלטה או שמירה על איזור מסויים. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה