יעוץ בענין ניתוח אורטוגנטי

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

05/03/2020 | 20:58 | מאת: מאיר

היי יש לי תור למרפאת פה ולסת אצלכם בבלינסון בסוף מרץ לצורך יעוץ לניתוח אורטוגנטי, אני סובל מלסת תחתונה בולטת החוצה ולסת עליונה נמצאת מאחורה, אשמח אם תענה לי איזה צילומים להביא לבדיקה על מנת לחסוך ביקורים מיותרים... (מצו"ב צילום השניים שלי בסגירה מלטה של הלסתות) תודה

מאיר שלום! אנא להגיע לבדיקה ראשונה עם הצילומים הבאים: (1) צילום פנורמי (2) Lateral cephalogram כולל אנליזה. (3) AP צפלוגרם, (4) סט תמונות פנים ושיניים לטיפול אורתודונטי. במידה ויש לך אורתודנט, אנא להביא הפנייה מהם. במידה ואתה סובל מבעיות רפואיות, אנא להביא סיכום מרופאים רלבנטיים, כולל רשימת תרופות קבועות ורגישיות לתרופות ו/או חומרים. נתראה בקרוב! ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה