הרחבת לסת והבאה לצמיחת המקסילה קדימה(forward)

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

21/12/2019 | 02:51 | מאת: דורון

הי רציתי לשאול אם אתה מתעסק עם מכשירים להרחבת לסת בשם dna appliance או fagga המצויינים לסידור לסתות ולטיפול ב-tmj ו- sleep apnea ולהבאת מראה פנים תקין ובהרבה יותר אטרקטיבי.

היי, סליחה על העיכוב במענה. אני באופן אישי, ככירורג פה וסלת לא מטפל באמצעות מכשירים כמו DNA או FAGGA. אורתודנט מומחה יכין את המכשיר לצורך הרחבה של לסת העליונה ואני, ככירורג צמבע חלק מהטיפול לצורך שחרור של הלסת כדי לאפשר את הרחבתה. הייתי מאוד ניזהר מפרסומות שמבטיחות פתרון למספר דברים בו זמנית כמו הרחבת הלסת, שיפור אסטטי, ושיפור בנחירות ודום נשימה בשינה. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה