לסת תחתונה נוטב לצד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

14/09/2019 | 18:05 | מאת: הדר

הי, בת 28 עברתי יישור שיניים כשהייתי נערה. לפני 10 שנים בערך רופא פה ולסת אמר שצד אחד של הלסת שלי ככל הנראה ממשיך לגדול. חוץ ממראה החיצוני לא סבלתי. בחודש האחרון סובלת נורא בלעיסות יש לי קליקים ואני לא מצליחה ללעוס הרבה ועוצרת באמצע האוכל. האם יש דרך לתקן את המצב שיעזור לי בלעיסות שלא דרך ניתוח??. אני מאוד פוחדת ולא מעוננית לעבור את הניתוח הזה

היי הדר, יש הרבה אנשים שסובלים מדי פעם מכאבים או קליקים / רעשים ממפרקי הלסת. רובם לא קשורים לאסימטריה או גדילת יתר. 70-80% מהמקרים ניתן להוריד כאבים באמצעות טיפול לא כירורגי, שכולל סד סגרי ו/או פיזיותרפיה. מומלץ לקבוע תור למרפאה כדי שאפשר לבדוק מקור לכאב.

מנהל פורום אורתוגנטיה