המלצה לניתוח אורטוגנטי

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

07/08/2019 | 23:59 | מאת: רותי

היי. המליצו בעבר על טיפור אורטוגנטי,המלצה הגיע ממחלקת פה ולסת לא שמעתי מאף אחד המלצה לטיפול זה למרות שעברתי טיפול אורתודנטי. הופנתי למחלקה על ידי כללית סמייל בעקבות עקירה. נאמר לי אז שלטיפול יהיה כיסוי מלא דרך הקופה. האם זה נכון?

רותי שלום, יש מספר קריטריונים למימון של טיפול אורתוכירורגי (כולל אורתודונטי) ע"י משרד הבריאות / סל הבריאות. הכי קל - להגיע למרפאת פה ולסת ובדוק האם את עומדת בקריטריונים. דבר נוסף - בפניה שלך, רשמת שהמליצו והופנתי - את באמת מעוניינת בטיפול הזה או שזה מה שאחורים אמרו לך? זה מאוד חשוב בשבילך להפנים בדיוק מה מפריע לך.

12/08/2019 | 13:40 | מאת: רותי

מומחים המליצו לי. ואני מעוניינת בניתוח חשבתי וחקרתי עליו והבנתי שזה הכי טוב בשבילי

מנהל פורום אורתוגנטיה