המלצה על מקום ביצוע הטיפול

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

16/04/2019 | 11:13 | מאת: נאור

היי, אני תכף משתחרר, ואני מתלבט באיזה מרפאה לבצע את יישור השיניים ובאיזו מרפאה לבצע את ניתוח הלסתות איפה הכי מומלץ?

זה פורום של בית חולים בילינסון אז ברור שאמליץ על בילינסון! יש כמה מקומות שאפשר לקבל טיפול אורתודונטי טוב (ע"י אורתודנט מומחה) וכמה מקומות לעבור ניתוח אורתוכירורגי. דבר עם חברים שלך שאולי עברו ניתוחים מסוג זה ותקבל המלצות. תמיד אפשר להיבדק ע"י מספר רופאים ולקבל כמה חוות דעת כדי לראות עם מי אתה מרגיש הכי בטוח. בהצלחה! ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה