תופעות לוואי הרחבת לסת עליונה sarpe

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

14/04/2019 | 03:29 | מאת: ליאל

הרחבת לסת עליונה עברתי לפני כחודש לאחר שבוע ירדה הנפיחות .כעבור 3 שבועות חזרה הנפיחות בצד אחד של הפנים עד לגבול העיניים . רק בצד אחד התנפח ממש .ללא כאבים רק שנוגעים חזק באזור הפנים וללא דימום .יכול להיות שבעצם לא התאחתה אין תחושה בחניכיים ובשיניים עדין לאחר כחודש ימים היתכן הדבר

היי ליאל, קודם כל, הפרעות בתחושה בשפתיים, שיניים וחניכיים שכיחות לאחר ניתוחים כאלה, גם לאחר מספר חודשים. תזכרי כי בלסת העליונה, צפויה חזרה לתחושה מלאה אך לפעמים זה יכול לקחת עוד מספר חודשים. לגבי הנפיחות, או שהיה דלקת מקומית או דימום מתחת לעור משטף דם מהניתוח. במידה והנפיחות תמשיך, תפני חזרה למנתח שלך. אין סיבה לחשוב על חוסר ריפוי של העצם בשלב זה, אבל שוב פעם, אם את מרגישה שאולי משהו לא בסדר, תפני חזרה למנתח שלך. תרגישי טוב, וחג שמח! ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה