התייעצות לגבי משתלים

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

06/09/2018 | 19:00 | מאת: תהילה

מה הסיכונים הכרוכים במשתלים כי לפי הבנתי (מתוך גוגל) בארץ לא משתמשים בזה מעדיפים חומרי מילוי למה?(וגם יכול להיות מטעמים כלכליים כי הרי המטופל צריך לתחזק כל שנה ) וכמה זמן לאחר ניתוח אורתוגנאטי ניתן לבצע את הניתוח ?בגלל הבצקות וכו למרות שהבצקות לא באיזור השקעים , וכמה פלוס מינוס עלויות (כולל ביהח פרטי בכדי להיערך כלכלית לזה, ) .. אני 3 חודשים מהניתוח מתי רליוונטי לבוא לבירור העניין .. כי מרגע שיהיה אפשרי אני רוצה לתקן .. ולגבי השפתיים ההגיון אומר לי שזה בגלל שהוציאו שומן אז השפה נחתה והתכווצה אין את כח הכובד . . כי אחרת מה ההסבר לכיווץ השפה ולדקיקותה ? החלום שלי היום זה לחזור לחייך !!

07/09/2018 | 08:30 | מאת: תהילה

והאם אני צריכה הפניה לct של הרקמות הרכות למתן ייעוץ בעניין ? ופרוס לי את הסיכונים בעניין כי אין מפחדת ממני אני צריכה לקבל את ההחלטה הכי בטיחותית.ומתי ניתן לבצע את הפעולה מהניתוח האורטוגנאטי,האם רליוונטי בשלב הזה כבר לקבל מתן יעוץ ? רוצה להתארגן למהלך הבא!

07/09/2018 | 18:14 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב ניתן להגיע כבר לפגישת יעוץ אולם תכנון המשתלים וביצוע הניתוח לא יקרה לפני שתחלוף שנה לפחות מהניתוח האורתוגנטי. העלויות משתנות בהתאם לסוג וגודל המשתלים ומורכבות הניתוח כך שאין אפשרות להעריך ללא בדיקה מסודרת עם ct שיבוצע, כאמור, בחלוף שנה מהניתוח הקודם. ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה