איסמטריה בלסת התחתונה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

03/09/2018 | 17:55 | מאת: דוד

יש לי איסמטריה קלה בלסת התחתונה סנטר נוטה קצת שמאלה יש לי שיניים ישרות בלסת התחתונה ובעליונה יש לי גשר ומשיכה של ניב כלואה יש לי גם בעיות בדיבור אני צריך ניתוח אורטוגני או שאני מגזים?

03/09/2018 | 18:15 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

כמובן, התשובה תלויה בבדיקה קלינית עם צילומים. באופן כללי אוכל להשיב כי אם הא-סימטריה היא פקטור משמעותי בקבלת ההחלטה, מבחינה אסתטית או תפקודית, אז יש מקום לשקול ניתוח. ד״ר אלון

04/09/2018 | 18:36 | מאת: דוד

כמה יעלה לי פגישת ייעוץ אצלך? ועוד שאלה מעניין אותי מסקרנות עם קורה שבן אדם בא עלייך ואתה לא ממליץ לעשות ניתוח או איזה שהוא טיפול?

05/09/2018 | 08:38 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

כמובן, יש מקרים שבהם אין התוויה לניתוח

11/09/2018 | 14:56 | מאת: דוד

שמתי לב שבנוסף לאיסמטריה בלסת בלסת התחתונה יש לי סנטר חלש עכשיו לא יודע כמה הבעיה היא תפקודית עם הבעיה היא רק אסתתית אתה גם מנתח? סנטר חלש יכול לגרום לסנטר כפול כי אני ממש רזה ויש לי קצת סנטר כפול? שמתי לב גם שהפנים שלי קצרות והרבה אומרים שיש לי בייבי פייס ניתוח בלסת התחתונה יכול לגרום לפנים להיות טיפה יותר ארוכות? וקצת חפרתי הרבה שאלות חח אבל מעניין אותי.

מנהל פורום אורתוגנטיה