נימולים בפנים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

05/07/2018 | 16:37 | מאת: דוד

דר שלום, האם ניתוחי לסתות או סנטר גורמים לנימולים בפנים לאחר הניתוח? כמו כן רציתי לשאול- אם רוצים להוריד את הברגים בעצמות לאחר הניתוח- האם אפשר בהרדמה מקומית לא בחדר ניתוח? בתודה מראש, דוד.

05/07/2018 | 18:25 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום דוד התופעה הנפוצה ביותר לאחר הניתוח היא ירידה קלה או בינונית בתחושה על גבי עור השפתיים והסנטר. כאשר הניתוח מבוצע בידיים מיומנות ואין פגיעה בעצב עצמו, תחושה זו חוזרת בהדרגה במשך כחצי שנה אולם בנקודות מסוימות עלולה להשאר תחושת אלחוש לזמן רב יותר.  ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה