הפיכת סנטר מאוד שקוע לסנטר מדהים

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

03/07/2018 | 15:54 | מאת: מעיין

שלום. האם זה אפשרי לקדם סנטר שקוע בצורה ממש דרמטית? אני מתכוונת ללקחת סנטר שקוע מאוד ולהפוך אותו להיות בולט בדיוק במידה הנכונה כמו של דוגמנית בעזרת קידום העצם בלבד וללא שתל זר? למשל הכנתי תמונה של 2 בחורות שונות. האם אפשרי להפוך את הסנטר של השמאלית שיהיה כמו של הימנית? או שכשהסנטר שקוע מדי זה בעייתי לעשות שינוי כזה גדול והשינוי שאפשר להשיג הוא רק שינוי קטן יותר? או שאין גבול ואפשר לעשות כל שינוי שרוצים? ואיך אתה יודע בדיוק איפה לחתוך וכמה לקדם? צריך המון דיוק וזה נשמע מאוד מאוד מסובך. בזמן הניתוח העור לא מסתיר את העצם? אתה עושה את זה בלי לראות? או שיש מצלמה דרכה אתה רואה בדיוק מה אתה עושה? איך אתה עושה את זה כל כך מדוייק? אתה עושה לפני הניתוח תכנון או שזה לפי העין? תמונה- http://www.interload.co.il/upload/8660122.jpg

03/07/2018 | 19:19 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום לך המון שאלות ביחד..אבל אנסה לענות : כן, ניתן לקדם את הסנטר בצורה משמעותית אבל המקרה שהבאת כדוגמה הוא מקרה לניתוח של שתי הלסתות והסנטר לקבלת התוצאה הרצויה. התכנון הוא מדויק והניתוח מתבצע קודם על מודל לפני שמבוצע על המטופל. בניתוח עצמו הכל מבוצע באופן פתוח ומבוקר כשאני רואה את העצם שאני חותך וממקם מחדש, ובודק את ההשפעה של התנועה על הרקמות הרכות לפני הקיבוע הסופי. מעבר לכך יש משמעות לתפיסת היופי, הבנת הפרופורציות של הפנים והנסיון של המנתח. ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה