מי מנתח בארץ איגל סינדרום?

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

27/11/2017 | 00:01 | מאת: איגל סינדרום

אובחנתי בתסמונת איגל וכעת אני חייבת למצוא רופא מנתח, חשוב שיהיה מנוסה בסוג ניתוח כזה כי הבנתי שהוא מורכב. כמו כן אשמח לדעת סיכונים של כל אחת מהשיטות של ניתוח: פנימי וחיצוני. מה אחוזי הצלחה? תודה

30/11/2017 | 08:48 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב הנסיון עם ניתוחי איגל סינדרופ בארץ קטן מאד. להערכתי בוצעו ניתוחים בודדים. יש לשקול כל מקרה לגופו, ואם ניתן לבצע בגישה פנימית זה עדיף, כמובן. תלוי באורך הגיד המסוייד

04/06/2019 | 23:10 | מאת: אבי

אני עברתי את הניתוח בארץ לא ממליץ לעבור את הניתוח הכאב יותר גרוע מלפני הניתוח תתקשרי אני ישתף אותך 0505334470

מנהל פורום אורתוגנטיה