מערכת העצבים ?...

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

19/07/2011 | 20:31 | מאת: אורחת

ד"ר שלום בזמן האחרון התחיל לכואב לי צד ימין של הרא כאב בנקודה מסויימת מעל המצח צד ימין וגם העין ימין בהזזת העין לצדדים הייתי אצל נוירולוג והוא אמר שהבדיקה תקינה אבל שלח אותי לעשות CT יש לי תור בעוד שבוע עכשיו אני מרגישה בכל תנועה בגוף שהשרירים לי קופצים בעת התנועה כאילו תנועה לא רצויה מתבצעת וגם תחושת עיקצוצים וצריבה בכל חלקי הגוף יש לציין B12 נמוך 180 אני נורא מפחדת לא יודעת מה עובר עליי מה זה יכול היות והאם בבדיקת CT אפשרי לראות בעיות במערכת העצבים??? בבקשה את עזרתך תודה רבה מראש ד"ר

20/07/2011 | 09:12 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום אני הייתי פונה דחוף לרופא עיניים. לגבי הרגשות כלליות קשה לי להבין לגבי הסיבות האפשריות בלי לדעת גיל, מחלות רקע וטיפול תרופתי קבוע ובלי בדיקות מעבדה.

20/07/2011 | 18:19 | מאת: אורחת

בת 23 ...לא נוטלת תרופות בדיקות דם תקינות למעט B12נמוך

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים