חולשה בידיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

19/12/2016 | 16:15 | מאת: נגה

יש לי אבא בגיל 76, בתקופה האחרונה אני רואה שנןפלים לו הרבה פעמים דברים מהיידים, מתקשה גם בפתיחה ןבסגירה של קופסאות למשל, האם זה מצביע על משהו חריג ביותר, או שזה אופייני לגילו, תודה מראש

לנוגה שלום, אין זה אופייני לגילו, או לכל גיל. חשוב לגלות מהר אם מדובר בתהליך הפיך או לא. אם הפיך אז כדאי להפוך מהר ככל האפשר. אם לא אז בעיה, אך מהרבה בחינות עדיף לדעת מוקדם ולא מאוחר. פני מחר לרופא המשפחה ומשם לבירור נוירולוגי מזורז אמבולאטורי או במסגרת אשפוז. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים