בבקשה עזרה! בחור צעיר לפני גיוס!

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

15/10/2016 | 10:42 | מאת: אנונימי

אהלן, אני בן 19 חודש לפני גיוס. לפני חודשיים הלכתי לבדיקה נוירולוגית בגלל פסיקולציות וחולשה בצד שמאל של הגוף. הייתי חרד מאוד שזה ALS. הנוירולוג אמר שהכל בסדר ושלח אותי לEMG שיצא תקין. בהמלצת רופא משפחה לקחתי מגנזיום והפסיקולציות הפסיקו. לאחר כמה שבועות הפסקתי לקחת את מגנזיום. בשבועיים האחרונים שמתי לב לתסמינים חדשים כמו פסיקולציות בלשון שלא היו לי קודם לכן, אצבעות שזזות לבד גם ברגל וגם ביד, כף הרגל שלי לעיתים רחוקות יחסית קופצת הצידה בלי שליטה כשאני במנוחה והרגשה של חולשה בקרסול של רגל ימין. עכשיו אני עוד יותר חרד מALS. בבקשה עזרו לי! יצאו לי בדיקות תקינות לפני חודש, האם יכול להיות שהתפתחו תסמינים חדשים שאכן מעידים שיש לי ALS? האם זה יכול להיות בתקופה כל כך קצרה? האם התופעות האלה יכולות לנבוע מחרדה? אני לפני גיוס ואני מרגיש אבוד.

לאנונימי שלום, יעוץ פרטני מחייב בדיקה. אין סיבה שתפתח ALS, אלא אם תאמר שאתה בן למשפחה שחבריה נוטים לפתח את המחלה בגיל צעיר מאד. כדי לברר מה קורה -- אתה צריך לשוב ולהבדק. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים