רעידות בידיים וחוסר תחושה ביד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

14/10/2016 | 19:34 | מאת: ליאור

שלום , אבא שלי בן 66 חולה סוכרת ועם רעידות בידיים ובראש כבר הרבה שנים . לפני כמה חודשים הוא התחיל לקחת פריזולין שהשפיע ממש לטובה על הרעידות ,אבל הוא הפסיק אחרי כמה ימים בגלל שהוא חושב שהכדורים עשו לו כאבים בגב וברגל. ====האם זה היה נכון להפסיק לקחת את התרופה ?והאם יש קשר לכאבים בגב ולתרופה?==== מה אפשר לעשות כי התרופה מאוד עזרה לו תודה רבה

לליאור שלום, קרוב לודאי שלא מדובר בתופעת לוואי אלא בבעיה חדשה. פנה אל הרופא שרשם את התרופה או אל רופא המשפחה כדי לבדוק את האפשרויות השונות. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים