מיגרנה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/10/2016 | 13:51 | מאת: א

שלום. אני לוקחת אקמול פוקוס למיגרנה ולפעמים בסוף המיגרנה זה גורם לי לתופעת ריחוף ( ז"א הרגשה של לא 100% בקרקע). רופה המשפחה נתן לי תרופה אחרת בשם מיגרלב שלא כל כך עוזרת. האם תופעת הלוואי מוכרת? האם כדאי להמשיך לקחת אקמול פוקוס? (רילרט גורם לי לתופעות גרועות אחרות). תודה

תחולת אקמול פוקוס: Acetylsalicylic acid 250 mg = אספירין Paracetamol 250 mg = אקמול Caffeine anhydrous 65 mg = קפאין (כוס קפה דליל)ץ תחושת הריחוף נובעת מסיום המיגרינה, לפעמים, ולא מן הטיפול. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים