כאבים וחולשה לא מוסברת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

12/09/2016 | 00:55 | מאת: מירי

שלום, מה עושים כשכל הרופאים לא מצליחים לאבחן את הבעיה? אחותי תמיד הייתה חרוצה שמחה ומלאת אנרגיה. לפני מספר שנים הפכה לבן-אדם חלש וכואב לחלוטין כשהחלה לסבול מתופעות גוף קשות שכל רופא ובדיקה אפשרית לא הצליחו לפתור. היא אמא לחמישה ומצבה הרפואי הופך את חייה לבלתי אפשריים בגוף ובנפש. אשמח לכל עזרה או יעוץ. התופעות הן: 1)חולשה עצומה ורעידות בידיים, ברגליים,בגוף ובצוואר. 2) זרמים, טיקים, קפיצות וקימה עם רגליים או ידיים רדומות. 3) קושי ענק לעמוד מספר דקות ולעשות פעולות מוטוריות פשוטות כמו קילוף שום.עייפות וחולשה תמידיים.

למירי שלום, אם אחותך אינה מוכנה לקבל "אין תשובה" -- תצטרך להמשיך להתיעץ, עד שמישהו יתן תשובה. אשמח לראותה במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים