שאלה בנוגע לממצא בMRI מוח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/09/2016 | 11:56 | מאת: סיון

פרופ' נכבד שלום רב , בבדיקת MRI מוח שביצעתי ,נכתב כי נמצאו VRS מרובים בחומר הלבן והאפור . אשמח אם תוכל להסביר לי מה זה VRS ? עלי לציין כי אני סובלת מהפרעות דיבור, חולשה בגפיים, כאבי ראש חזקים, כאבים בארובת העין , ורעידות לעיתים בגפיים.. תודה .

לסיון שלום, VRS = Virchow Robin Space דהיינו, חלל שנוצר סביב כלh דם קטן. כאשר מדובר על מרובים -- צריך לראות את הדימות כדי להבין מה זה "מרובים" והאם אכן VRS. לכן, באשר למשמעויות לגבייך -- קבעי בהקדם פגישה עם נוירולוג, והגיעי עם הדימות על דיסק. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים