חולשה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

14/07/2016 | 16:21 | מאת: רועי

בהמשך לתשובתך פרופסור יקר עם תוכל לענות לי בהודעה שרשמתי למטה שרשמת גם שאתה מביע חשש מאלציהמר לא הבנתי תמשפט הזה " מביע" זאות אומרת שאתה כן חושב שזה סימן למחלה ..?? תודה

בברכה

15/07/2016 | 14:55 | מאת: רועי

ראיתי את התשובה והזמנתי תור דר בגדול השאלה שלי היא רק פשוטה שלמה זה יכול להיות קשור הרווח המשקע אולי רזיתי? אולי חסר בויטמין d או שאולי בכלל זה קשור לתחום הניוכרוגיה? אייני יודע מה להגיד חרופא מחשש שהוא יצחק בגלל זה אני שואל עם אכן יש דבר כזה משקע או רוחח שניהיה פיתאומי במצח שאני מרגיש שאליו נכנס וריד ממש כך תודה רבה

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים