נימולים וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/07/2016 | 15:17 | מאת: ליאורה 1977

שלום רב, לפני כחודשיים התחילו לי תחושות נימול, או יותר נכון עקצוצים בידיים וברגליים עם קצת חולשה. בבירור נוירולוג נאמר שאין סיבה לדאגה וסביר שזה נובע ממתח וחרדה. התחושות פסקו וחוזורות מדי פעם, לפעמים ביד ולפעמים ברגל. לפני מספר ימים התחיל לי כאב ראש , שונה מאוד מכאבי ראש הרגילים שאני חווה ולא השתפר עם שמוש במשככי כאבים. לאחר יומיים הופנתי למיון, שם קיבלתי טיפול תרופתי וחשתי הקלה. עפי הסימפטומים ובדיקת הרופא הוחלט כי אין צורך בבדיקות נוספות (כגון CT). אני עדיין חווה תחושות של כאב קל שבא והולך לפעמים דקירות, לחץ באזור המצח והעיניים, עקצוצים ברגל או ביד. אציין כי אני בת 38, בריאה בדכ ובטיפולי פוריות. בברכה, ל.

לליאורה שלום רב, כדאי לך לשוב ולהבדק, כדי לראות אם יש דברים בגו. אין דרך לדעת, בהתכתבות, אם צודקים רופאייך ואין מקום לדאגה, או אם צריך להוסיף ולחפש סיבה לתסמינייך החדשים. אשמח לראותך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים