זרמים חשמליים ברגליים -דחוף!

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

06/07/2016 | 14:59 | מאת: רות

שלום רב. מזה 3 שנים חשה זרמים זרמים חשמליים ברגליים כפות רגליים ושוקיים, תקתוקים אין סופיים. ניסיתי להתעלם וזה התעצם ומלווה אותי 24 שעות ביממה ללא הפסקה. MRI מח עם חשד לארוע מוחי יצא שלילי. ב-CT אגן ומותן לא נמצא חשד משמעותי. ביצעתי בדיקת EMG לראות אם יש פגיעה בעצב וגם את זה שללו הרופאים. לפני כחודש עברתי בדיקה ביופסית עור לצביעות אימונוהיסטוכמיות של קצוות העצבים ולהלן התוצאות: Skin Biopsy of lower leg (10 centimeters above lateral mallcolus region): Microscopic morphologic diagnosis: skin pinch biopsy with preserved histology. PGP immunostain results: epidermis and epidermal-dermal junction: Severe reduction of small nerve fiber innervation. Sweat glands: Mild reduction of small nerve fiber innervation Arrector pili muscle:No Present in this biopsy Blood Vessels: Mild reduction of small nerve fiber innervation Dermal large nerve bundles: Reduced axonal density Diagnosis: Reduced small nerve fiber innervation as described above. אנא עזרתך בפיענוח התוצאות מאחר והתורים לנוירולוג רחוקים מאוד ואני בחוסר אונים. מה אפשרויות הטיפול בתופעה הנוראית הזאת שאני חשה. מודה לך מראש על העזרה בברכה רות

לרות שלום רב, יעוץ פרטני מחייב בדיקת רופא ושיחה פנים אל פנים. סביר שניתן לעזור לך. אשמח לסייע לך עוד השבוע במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים