פגיעה בראש מלפני מספר שנים - השלכות לטווח ארוך ?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

04/07/2016 | 21:06 | מאת: אני

שלום ברצוני לשאול שאלה בעקבות מאורע שהתרחש , אילו אדם קיבל מכה חזקה בראש פעם בחלק האחורי של הראש ופעם טילטול מחלק צדדי של הגולגולת ולא נבדק אחר כך מלפני מספר שנים , באותם ימים היה בילבול קל , נטיה לדכאון וישנוניות תופעות שלא נבדקו ויכלו להיגרם מעוד גורמים מלבד מכה , הסיפור התרחש מלפני 4-5 שנים , האם יכולות להיות למכה הזאת השלכות מעבר למתואר ? יכולה להיות פזילה כתוצאה ממכה שרואים גם כעבור 4-5 שנים ? אין תופעות שיכחה מעבר לרגיל ואין כבר בילבול או ישנוניות כפי שהייתה , אך כן נראה כי יש חוסר פרופורציה באישוני העין ולעיתים שגיאות כתיב לא אופייניות , כמו כן הייתה עצבנות וקשיי עיכול יכול להיות שלמכה חזקה בראש יש השלכות על כך ? האם כדאי להיבדק אצל נוירולוג בגלל מכה שהייתה מלפני מעל 4 שנים ? אשמח לתשובה תודה

לאני שלום, השאלה איננה אם התסמינים החדשים נובעים ממכה לפני 4-5 שנים, אלא מה פשר התסמינים החדשים, האם הם מחייבים התיחסות וטפול, ומה ניתן לעשות. לכן כדאי לך ללכת להבדק אצל נוירולוג. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים