כאבי צוואר והליכה לא יציבה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

27/06/2016 | 18:13 | מאת: קארין

שלום.לפני כמה חודשים ילדתי אחרי כמה פעמים שהנקתי כאב לי הצוואר האיתי אצל כירופרקט אחרי כמה פגישות התחלתי להרגיש אי שיווי משקל וקושי בהליכה (כמו שיכור) לחץ בעניים אני לחוצה מזה וכתוצאה נפשית אני לא רגועה מזה . יש לציין שיש לי שיבושים הורמוליים וחוסר שינה וחוסר מנוחה ביום יום .

לקארין שלום, לעתים נדירות טפול כירופרקטי לצוואר גורם לקרע בכלי דם חוליתי שמספק את המוח. אם זה ההסבר לתסמינים החדשים -- כדאי לדעת על כך בהקדם כדי ללהשתדל למנוע החמרה. על כן ההמלצה לפניה דחופה דרך חדר מיון הקרוב למקום מגורייך. ברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים