דורש בדיקה?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

17/06/2016 | 14:13 | מאת: רינת

שלום וברכה, כבר תקופת זמן לא קצרה אני מרגישה נימול בידיים ובאצבעות והיד שלי נרדמת לעיתים קרובות, הנחתי שזה נובע מתקופות לחץ שאני נמצאת בהם ולכן לא בדקתי את זה. ועכשיו נראה לי שבאה החמרה, שבוע שעבר הייתי בסופר והחזקתי חבילת מעדנים ופתאום לא היה לי כח להחזיק אותם ולא היה לי כח לנהוג הביתה אז אספו אותי (חולשה כזו אף פעם לא היתה לי). הגעתי הביתה שתיתי מים והבקבוק רעד לי ביד. נחתי קצת ויום אחר כך עבר לי הכל. עבר שבוע והיום התחיל לי שוב, אין לי כח ביד אני כותבת את ההודעה הזו ואני סובלת... מה לעשות?? דורש בדיקה? יכול להיות שזה נובע מלחץ מנטלי?

לרינת שלום, פני ליעוץ נוירולוגי. סביר שאבחנה נכונה תכוון לפתרון. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים