מצמוצים בעיניים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

15/06/2016 | 22:46 | מאת: דנה

אני בת 29 ומגיל צעיר אני ממצמצת בעיניים , במיוחד שאני עייפה המצמוץ לעיתים שרובות אני יכולה במקצת לשלוט בזה זא אם אני מדברת עם משהו אני עוצרת את המצמוץ ( מתביישת מזה) ולאחר מכן שלא רואים חייבת למצמץ, האם יש טיפול לכך או שעלי לחיות עם זה?

לדנה שלום, פני לנוירולוג שמתמחה בהפרעות תנועה. ישנם טיפולים להקל על מצבך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

18/06/2016 | 21:44 | מאת: דנה

מהם השיטות לאבחון תופעה זאת? והאם בגיל 30 ניתן באמת לטפל בזה או שצריך להשלים עם זה

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים