כאבים מוזרים בצד שמאל של הגוף

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

08/06/2016 | 16:47 | מאת: קרן

שלום בת 32 לא נוטלת תרופות ובריאה תמיד! כבר כשבועיים יש לי כאבים מוזרים: קודם כל יש לי כאבים באוזן שמאל למרות ש-2 רופאים שונים כולל אאג קבעו שאין לי כלום באוזן, יש לי דקירות מוזרות באזור של צד שמאל של סוף הגרון..למרות שגם שם טענו שאין כלום..יש לי תחושת שריפה שבאה והולכת בעת תנועה על שטח נקודתי בזרוע שמאל ובצד שמאל בצלעות שבא והולך...כמו כן תפוס לי כל צד שמאל מהרגל למטה ועד הגב התחתון והעכוז ועד לעורף ויש לי חולשה בצד שמאל שמשום מה נעלמת כשאני הולכת יותר מעשר דקות ואז היא חוזרת בשיא העוצמה פתאום... לא יודעת מה יכולות להיות התופעות המוזרות רק שכולן קשורות לצד שמאל של הגוף ולכאורה לא מצליחה להבין את הקשר ביניהם..הכי מפריע לי זאת החולשה האיומה שבאה והולכת...יש לך רעיון? לרופאים אין. תודה..מתוסכלת.

לקרן שלום, אני מציע שתפני לברור דרך חדר המיון הקרוב. ישנן אפשרויות שפירות רבות, אך גם מספר אפשרויות שטוב שתבררנה מהר. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים