תרופה נגד מיגרנה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/06/2016 | 20:33 | מאת: יחיאל

סובל מזה כחצי שנה מכאבי ראש . לעיתים מלווה באוארה. לאחר סיטי ראש mri תקין. הניורולןג נתן לי elatrolet 10 מג ואחר 3 שבועות לעלות ל25 מג. אני לאחר ניתוח לב בהיותי קטן וכן צריבה שנעשה עקב הפרעות קצב מסוג svt האם מותר ליטול תרופה זאת האם היא טובה למיגרנות

ליחיאל שלום, שאלותיך במקומן. אני מציע שתשוב ותפנה לנוירולוג שרשם את התרופה עם חששותיך. לקבלת חוות דעת שניה -- תצטרך להבדק על ידי נוירולוג נוסף. אם תרצה -- אשמח לעזור לך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים