פענוח EMG

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/05/2016 | 23:45 | מאת: ניבה זהר

ערב טוב ושבת שלום אני סובל. כבר למעלה מ-13 שנה ממחלה אוטואימונית ועקב  חמאת מצבי עברתי אתמול EMG ואילו הממצאים; EMG revealed moderate chronic reinervation changes in all tested muscles.           DD between cervical - Kimbo sacral radiculopathy and diffuse anterior born disease (SMA?) ובנוסף לעזרה בפענוח וביעוץ אודה לכם גם באם תואיל להשיב לי על שאלה אחת; עד כמה. שהבנתי זאת עשויה להיות גם מחלה מולדת. אם כך כיצד שהיא התעוררה רק בעת כשאת כל חיי העברתי כמו כל אחת אחרת כולל שירות צבאי מלא של שנתיים ללא שום בעיות והיא לא התעוררה כבר מזמן מלידה? בברכה ותודה. מראש ניבה זהר

לניבה שלום, צר לי, התשובות לשאלותיך מורכבות, ואין זה מתאים לנסות לענות עליהן ללא בדיקתך וסקירת כל רשומותיך הרפואיות. מוטב שהתשובות תנתנה פנים אל פנים. תוכלי לפנות לנורולוג שהזמין את בדיקת ה-EMG. אם תרצי חוות דעת נוספת אשמח לראותך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים